DINAR DE NADAL DEL CEIC

El passat 15 de desembre es va celebrar el ja tradicional Dinar de Nadal que organitza el Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya del CEC. La presència de més de 60 pastors i líders d’esglésies estrangeres i del Secretari General del Consell, Guillem Correa, van donar un caliu especial a aquest temps de germanor.

 

 

 

 

 

 

 

En la trobada es va presentar la tasca que realitza el CEIC, prestant especial atenció a les activitats realitzades des de l’any 2004. Més tard, després de totes les presentacions dels pastors, vinguts dels més diversos racons del mon, vam poder gaudir d’un temps especial de pregària, presentant davant del Senyor a les famílies dels pastors i líders i les situacions de malaltia i crisi que pastors estrangers estan vivint en aquest temps.

 

Tot seguit, vam poder compartir junts un àpat i gaudir dels postres que les esposes dels pastors havien preparat per a l’ocasió. Gràcies a totes elles pel seu treball.

 

Des del CEIC, volem agrair de tot cor el recolzament que els pastors i les esglésies estrangeres ens dispensen i desitgem que aquestes festes nadalenques siguin un temps de pau i benedicció.

 

Que el Senyor us guardi a tots!

Miguel Juez

 

CEC – 21/12/07

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats