FINALITZA EL CONGRÉS

El 9 de desembre finalitzava el VII Congrés Evangèlic, amb la presència destacada del Ministre de Justícia, Mariano Fernández Bermejo. L’acompanyava la Directora General d’Afers Religiosos del Ministeri, Mercedes Rico.

 

La cloenda es va iniciar amb unes paraules del President de la FEREDE, José María Baena.

 

Tot seguit va prendre la paraula el Ministre, qui va destacar la sensibilitat del govern cap a les confessions religioses minoritàries i el desig d’avançar en el desenvolupament dels acords de cooperació signats amb la FEREDE l’any 1992.

 

En aquest sentit, va destacar que encara queda treball a fer en la normalització de la presència de les confessions als hospitals i centres penitenciaris, així com amb els problemes relacionats amb l’obertura de llocs de culte.

 

Finalment, el President del Congrés, Pau Simarro, va declarar finalitzat el Congrés.

 

CEC – 13/12/07

Fotos: Premsa del VII Congreso Evangélico

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats