DESPRÉS DEL CONGRÉS

 

Fa tot just una setmana inauguràvem el VII Congreso Evangélico al Palau de Congressos de Barcelona. Una trobada que culminava el treball que en els darrers mesos ha estat duent a terme el Comitè Organitzador nomenat a tal efecte. Han estat moltes hores de preparatius, moltes sessions de treball i moltes gestions amb l’únic propòsit de dissenyar un programa que donés resposta a la realitat de les esglésies evangèliques en el moment actual.

 

Quan encara no s’han apagat els darrers ressons de la trobada, és bon moment per a fer algunes reflexions, tot i el risc de no ser tan objectius com caldria.

 

Volem destacar especialment les més de 2000 persones que finalment es van inscriure al Congrés. Això ens pot indicar que, malgrat les dificultats de coincidència de dates amb altres esdeveniments i malgrat algunes reticències inicials, finalment el Congrés ha convocat una representació notable del poble evangèlic espanyol.

 

També hem d’agrair la col·laboració de més d’una vuitantena de ponents que van participar en els cultes, tallers, seminaris i plenàries i que van ajudar a conformar el programa final del Congrés.

 

Especialment volem donar les gràcies per al participació d’un excel·lent grup de voluntaris, que van facilitar la bona marxa de tot l’esdeveniment i que, sens dubte, han estat la ‘cara amable’ del Congrés. En aquest sentit, destaquem també la presència i col·laboració dels membres de l’Oficina Tècnica del CEC, els quals van estar coordinant diverses tasques de voluntariat.

 

Finalment, volem aprofitar per a agrair molt sincerament els nombrosos missatges de felicitació que en els darrers dies hem rebut tant a la Oficina Tècnica del Congrés com a la del CEC, en els quals se’ns mostra l’apreciació i reconeixement per la tasca realitzada.

 

Esperem que aquest Congrés hagi estat, com indicava el seu lema, un referent per a la proclamació de l’esperança en Crist a l’Espanya del segle XXI.

 

CEC – 13/12/07

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats