ACTE PER LA PAU

Un dels elements distintius que conformaven el programa del Congrés era l’Acte per la Pau; una activitat especialment dissenyada per a ser la projecció pública de l’esdeveniment que, del 6 al 9 de desembre, convocava els representants del poble evangèlic al Palau de Congressos de Barcelona.

 

El lloc escollit va ser l’Auditori de Barcelona, que es va omplir d’un públic espectant preparat per a gaudir del Gospel i dels altres elements que configuraven el programa dissenyat.

 

A les 10 de la nit tot era a punt per començar i amb els primers compassos de la música es va donar pas a la performance que presentava diverses situacions de violència presents a la nostra societat. Situacions que anaven des del conflicte bèl·lic fins a la violència de gènere o la competitivitat mal entesa. Finalment, se’ns va convidar a ser actius en la promoció i recerca de la pau.

 

Aquesta primera part va donar pas al ‘plat fort’ de l’Acte; un concert Gospel en que un cor de més de 100 veus, coordinades per Johanán Marín, ens va fer gaudir dels millors sons afroamericans que expressaven l’esperança enmig de l’opressió. Cal destacar la participació de dos solistes d’excepció, Amos Obasohan i la cantant professional Kathy Autrey; els quals van enriquir el programa amb les seves veus.

 

En el decurs de l’acte van poder escoltar, també, frases al·lusives a la pau, en tots els seus contexts que destacats líders protestants han pronunciat al llarg dels anys. Les cites van finalitzar amb la frase de Jesús: ‘Us deixo la pau, us dono la meva pau. Jo us dono la pau que món no dóna.’

 

Finalment, el coordinador de l’Acte, Daniel Rodríguez, ens va convidar a cercar la pau, la veritable Pau i a ser agents de pau allà on ens trobem.

 

CEC – 13/12/07

Fotos: Premsa del VII Congreso Evangélico

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats