VISITA AL DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA

   

La setmana passada el Secretari General del CEC, Guillem Correa, va assistir a una trobada amb representants del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. En aquesta ocasió, l’acompanyaven el coordinador del Ministeri Evangèlic a Presons (MEP), Carlos Moya, i la responsable de l’Oficina Tècnica, Esther Bonet.

 

Per part del Departament de Justícia, hi van ser presents els responsables del Servei de Medi Obert i Serveis Socials, la Unitat de Recursos Comunitaris i el Servei de Rehabilitació.

 

La trobada s’emmarca en els contactes que regularment el CEC realitza amb Justícia a fi de mantenir unes relacions fluides que afavoreixin el treball que el Ministeri Evangèlic a Presons realitza als Centres Penitenciaris catalans.

 

Entre altres qüestions, es va presentar el nou Servei de Mediació Penitenciària en el qual el MEP hi està treballant des de fa uns mesos. En aquest sentit, s’estan duent a terme diverses gestions a fi de concretar una experiència de dinamització social que es realitzaria al Centre Penitenciari per a joves de Trinitat i que serviria com a referent per a futures actuacions en altres centres.

 

Després de la presentació del projecte correspon al Departament de Justícia fer-ne la valoració i autoritzar-ne l’execució.

 

CEC – 09/11/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats