REUNIÓ DE COORDINACIÓ DE LA FEREDE

 

El Consell Evangèlic de Catalunya estarà participant a la reunió de coordinació que la FEREDE ha convocat per demà dissabte, 10 de novembre, a Madrid.

 

Com en ocasions anteriors, en aquesta reunió es presentaran informes dels diferents departaments i àrees de treball. Les conselleries i consells evangèlics autonòmics també presentaran l’informe de la tasca realitzada fins el moment present.

 

Sens dubte, un dels temes centrals de la sessió de treball serà la presentació del projecte de col·laboració econòmica entre la Administració i la FEREDE. Es recolliran les opinions, idees i aportacions que els representants de les esglésies i consells facin en relació a aquesta nova possibilitat.

 

En representació del CEC, hi serà present el seu Secretari General, Guillem Correa.

 

CEC – 09/11/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats