RECONEIXEMENT A LA REVISTA “PRESÈNCIA EVANGÈLICA”

 

L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), en la qual la revista ‘Presència Evangèlica’ hi està integrada, ha fet un reportatge especial sobre aquesta publicació en motiu de la presentació de l’edició facsímil del número u.

 

Aquesta edició, que commemorava el 40è aniversari de la revista, es va presentar el passat 25 de setembre al Centre Cívil Golferichs de Barcelona, organitzat pel Departament de Cultura del Consell Evangèlic de Catalunya.

 

En el reportatge de l’APPEC es fa un breu repàs a la història de la revista, destacant la seva publicació sense interrupció al llarg de 40 anys, malgrat les dificultats. Unes dificultats que no han impedit que el tiratge actual sigui de 2000 exemplars que es distribueixen a tot Catalunya, País Valencià i les Illes Balears.

 

Des d’aquí la nostra felicitació i reconeixement!

 

CEC – 09/11/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats