LES RELIGIONS A EUROPA DAVANT EL SEGLE XXI

   

Aquest és el títol del Congrés organitzat pel Grup de Treball Estable de Religions (GTER) pel proper any. En connexió a aquesta activitat, el proper 14 de novembre a 2/4 de 7 del vespre se celebrarà el Precongrés a la Casa del Mar de Barcelona (Albareda, 1-13).

 

En aquesta trobada prèvia està prevista la participació del Dr. José María Contreras, que presentarà el tema ‘Reptes de les religions a Europa davant el segle XXI’. A continuació el Dr. Francesc-Xavier Marín i la Dra. Teresa Losada faran dues aportacions al tema desenvolupat prèviament.

 

El Dr. José María Contreras és Catedràtic de Dret Eclesiàstic de l’Estat per la Universidad Pablo de Olvide de Sevilla i Doctor en Dret per la Universidad Complutense de Madrid, Premi Extraordinari de Doctorat. En l’actualitat és Director de la Fundación Pluralismo y Convivencia i membre de la Comisión Asesora de Libertad Religiosa del Ministerio de Justicia i de la seva Comissió Permanent.

 

El Dr. Francesc-Xavier Marín és Doctor en Filosofia per al Universitat de Barcelona i Llicenciat en Ciències de la Religió per la Factultat de Teologia de Catalunya. És professor a diversos centres docents: Facultat de Psicologia i Ciència de l’Educació Blanquerna, Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Institut Superior de Ciències de la Religió de Barcelona i UB-Fundació Bosch Gimpera.

 

La Dra. Teresa Losada és Doctora en Filologia Semítica i Directora de la Fundación Bayt-al thaqafa. Ha estat assesora en temes de l’Islam al Vaticà i ha participat en múltiples xerrades de formació i sensibilització sobre la immigració i l’Islam.

 

Per a participar al Precongrés cal contactar amb la oficina del GTER al telèfon 93.487.24.73 o per correu electrònic gter@grupdereligions.org. La inscripció és gratuïta.

 

CEC – 09/11/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats