INFORMACIÓ DELS CURSOS DEL CEJV

 

El Centre d’Estudis Joan Vallès (CEJV) va realitzar al mes d’octubre dos nous cursos de formació per voluntaris. El primer va ser el curs d’Atenció a Immigrants i Refugiats. Els participants, treballadors en pràctiques a centres d’atenció a immigrants i estudiants universitaris, van poder tractar en profunditat totes les situacions que envolten la integració d’aquest col·lectiu.

 

La segona formació va ser el curs d’Agents Pastorals, el qual permetrà als actuals voluntaris del MEP desenvolupar una tasca pastoral als Centres Penitenciaris. La resposta dels alumnes ha estat molt bona; tots han coincidit en l’encert de fer un curs que els ajudi a fer un acompanyament espiritual més personalitzat.

   

Seguint amb el seu programa, demà s’inicia el curs d’Agents Socials Hospitalaris, aquesta vegada a Lleida, adreçat a les persones que desitgen realitzar una tasca d’acompanyament i ajuda social als interns dels centres hospitalaris de Catalunya.

 

CEC – 09/11/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats