FESTIVAL CERDANYOLA SOLIDÀRIA

   

Demà dissabte arriba, en la seva tercera edició, el festival ‘Cerdanyola Solidària’, organitzat per l’Església Evangèlica Baptista de la ciutat. Un concert benèfic que en aquesta ocasió té com a objectiu la recollida de fons per a la construcció del Centre d’Acollida per a nens del carrer a Chiapas.

El programa inclou la participació de la cantant de blues, gospel i soul, Mònica Green, coneguda entre altres motius per la seva participació com a solista al programa ‘Buenafuente’.

 

També hi participaran el Cor Gospel Barcelona i el Grup sudafricà ITHEMBA.

 

El concert començarà a les 20 hores al Teatre de l’Ateneu Municipal de Cerdanyola. Les entrades, al preu de 10 euros, es poden comprar al mateix Teatre, a fetivalcerdanyola@yahoo.es o al telèfon 93.692.42.11.

 

CEC – 09/11/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats