CEIC: VISITA AL MUSEU D’HISTÒRIA DE CATALUNYA

   

El Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) va organitzar una visita al Museu d’Història de Catalunya el passat 27 d’octubre al matí.

 

Aquesta visita forma part del programa ‘Coneixent i estimant el teu nou país’ que s’adreça al col·lectiu immigrant present a les nostres esglésies. Per aquest motiu, totes les activitats tenen com a objectiu principal que els participants entrin en contacte amb la cultura catalana a més de crear nous llaços fraternals i d’amistat amb altres persones vingudes de diversos llocs del món.

 

El grup que va participar en aquesta visita va ser d’unes 40 persones que, dividits en dos grups, van recórrer el museu en companyia d’un guia especialitat. Després de la visita, tots els participants es van dirigir al Centre Cívic de la Barceloneta on van poder gaudir d’un temps de germanor.

 

En representació del CEC hi va assistir el coordinador del CEIC, Miguel Juez.

 

CEC – 09/11/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats