CULTE EVANGÈLIC A BRIANS 2

S’INICIA L’ATENCIÓ RELIGIOSA EVANGÈLICA AL CENTRE PENITENCIARI BRIANS 2

Aquest dimecres, per primera vegada des de la seva inauguració, va haver un servei religiós evangèlic a la nova presó de Brians 2.

El Ministeri Evangèlic a Presons (MEP) ha estat el responsable de realitzar les gestions necessàries prèvies a l’inici de les activitats. Inicialment, l’atenció espiritual la durà a terme el pastor penitenciari per a la demarcació de Barcelona, Josep Lluís Suárez, amb la col.laboració del coordinador del MEP, Carlos Moya.

Amb l’inici de les activitats a Brians 2 s’amplien els llocs de testimoniatge que setmanalment atén el MEP gràcies a la participació d’una seixantena de voluntaris que visiten diferents Centres Penitenciaris catalans.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats