UN EVANGÈLIC ASSESSINAT A GAZA

 

Ramy Ayyad, membre del personal de Societat Bíblica a Palestina, ha estat assassinat. Dissabte 6 d’octubre va ser segrestat i el diumenge es va confirmar la seva mort a mans dels seus raptors. El seu cos va aparèixer amb nombrosos signes de violència a una zona propera al barri de Zeitun.

 

A falta de confirmar altres dades i facilitar detalls més concrets dels fets, el que sembla clar és que el motiu del seu assassinat va ser la seva fe. Com afirma el comunicat difós per la Societat Bíblica, ‘el van matar per ser cristià’.

 

En els darrers temps, la llibreria havia estat víctima d’atacs, pintades i d’amenaces per part dels qui volen frenar la presència cristiana a la zona. Aquesta situació, lluny de ser aïllada, forma part de la continua pressió que des de diversos sectors s’està fent en contra de la comunitat cristiana present a Gaza.

 

Ayyad estava casat i tenia dos fills.

 

CEC – 21/10/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats