TROBADA AMB EL REGIDOR DE DRETS CIVILS

 

Recentment representants del CEC han estat convocats a una reunió amb el nou responsable de la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, Joaquim Mestre. A la trobada hi van ser presents, a més, el Cap de Gabinet i la Directora de Serveis d’aquesta Regidoria.

 

L’objectiu principal de la trobada era aprofundir les relacions entre l’Ajuntament de la ciutat i la Comunitat Protestant. Aquestes converses es van endegar mesos enrere amb els anteriors responsables de la regidoria. Els canvis a l’Ajuntament van aconsellar un nou contacte a fi de reprendre aquells temes plantejats anteriorment i continuar treballant en el desenvolupament de futurs acords de col·laboració.

 

D’altra banda, la reunió va servir per a presentar la celebració del VII Congreso Evangélico a la ciutat de Barcelona; una trobada que convocarà la comunitat protestant de tot l’Estat i a la qual s’ha convidat a ser present a l’Alcalde de la ciutat.

 

CEC – 21/10/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats