REUNIÓ DEL SECRETARIAT I DEL PLENARI

 

El 3 d’octubre es van reunir els membres del Secretariat i del Plenari del CEC. La sessió de treball va servir per repassar les accions realitzades fins al moment des de les diferents àrees i departaments i programar-ne les futures.

 

Una de les qüestions tractades va ser la confecció d’un calendari conjunt d’activitats, per la qual cosa es contactarà amb els representants de diverses entitats i ministeris a fi de poder preparar-lo.

 

També es va fer èmfasi en el treball de promoció que el CEC està realitzant en els darrers mesos amb trobades amb pastors, jornades formatives, etc i que es complementarà amb la presència a JOVENEVAN el proper 10 de novembre.

 

Es van debatre altres temes d’actualitat que afecten la Comunitat Protestant, com ara la propera celebració del VII Congreso Evangélico i les relacions amb les Administracions locals i autonòmica.

 

CEC – 21/10/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats