NOU SERVEI DE MEDIACIÓ PENITENCIÀRIA

 

Dins el projecte del Ministeri Evangèlic a Presons per a aquest any es contemplava el desenvolupament d’un nou Servei de Mediació Penitenciària amb l’objectiu de realitzar un treball d’intervenció social als Centres Penitenciaris catalans.

 

A tal efecte, s’han convocat jornades formatives per a aquells voluntaris interessats en vincular-se a aquest projecte. Paral·lelament s’estan realitzant les primeres gestions amb el Departament de Justícia. Les converses tenen com a objectiu poder concretar una experiència de dinamització social que es realitzaria en el Centre Penitenciari per a joves de la Trinitat i serviria com a referència per a futures accions en altres centres.

 

Per a la realització d’aquesta primera prova es compta amb un grup de voluntaris del MEP que han realitzant el curs de formació i que estaran coordinats pel responsable del MEP, Carlos Moya, amb la participació del Pastor penitenciari per a la demarcació de Barcelona, Josep Lluís Suárez i de la responsable del grup a Trinitat, Lídia Tudela.

 

CEC – 21/10/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats