LA MARATÓ DE TV3 BUSCA VOLUNTARIS

 

Una any més, Televisió de Catalunya està organitzant la tradicional marató solidària que recull fons per a la investigació mèdica. En aquesta edició, que serà el proper 16 de desembre, els fons que es recaptin es destinaran a projectes d’ investigació de les malalties cardiovasculars.

 

L’Oficina del Voluntariat Evangèlic (OVE) col·labora des de fa anys amb aquest esdeveniment oferint voluntaris de les diferents esglésies de Catalunya per ajudar en l’atenció telefònica, el guarda-roba, el servei d’àpats, el servei d’ordre, etc. Els voluntaris hauran de fer torns de 3 hores (entre les 12.00 i les 24.00 h.) al Palau Sant Jordi de Barcelona.

 

Per poder participar, cal posar-se en contacte amb l’OVE al 93 424 10 20, en horari d’oficina, o mitjançant el correu electrònic (ove@consellevangelic.cat).

 

No deixeu passar l’oportunitat de participar!

 

CEC – 21/10/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats