HOMENATGE AL PASTOR MIQUEL GARCIA

 

Miquel Garcia

Miquel Garcia

Diumenge 7 d’octubre va ser una jornada molt especial per a l’Església Evangèlica de La Torrassa. Aquell dia es va celebrar un culte d’acció de gràcies i reconeixement als 50 anys de ministeri pastoral de Miquel Garcia i la seva esposa, Matilde Angosto.

 

 

 

El culte va estar presidit pel pastor auxiliar de l’església, Pedro Pérez, qui va introduir cadascun dels elements que van configurar aquest acte entranyable. Van ser molts els convidats que van participar; des del vicepresident de la FIEIDE, Manel Rodríguez, fins a Pau Martínez, president de l’Alianza Evangélica Española, qui va tenir al seu càrrec la reflexió bíblica. També hi van participar el Grup Sola Gracia, José Hernández, la Coral Ictus i Pedro López. Al llarg del culte es va presentar un audiovisual, realitzat per Benjamí Garcia, que recollia la vida i ministeri del matrimoni Garcia-Angosto.

 

Miquel Garcia va iniciar la seva tasca pastoral a l’església de La Torrassa l’any 1957 i al llarg de tots aquests anys també ha estat col·laborant amb les esglésies de Molins de Rei, Castelldefels i Reus. Vinculat des dels seus inicis amb la FIEIDE, ha tingut diverses responsabilitats com a membre la Junta Regional i del Patronat de la Llar d’Ancians de Reus.

 

L’any 2003 li va ser atorgada la Medalla del Consell Evangèlic de Catalunya en reconeixement als seus anys de ministeri (foto).

 

CEC – 21/10/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats