ES CONSOLIDA EL TREBALL A LES DEMARCACIONS

   

En la darrera reunió del plenari del CEC es van presentar les accions promogudes pels responsables de les demarcacions de Girona, Lleida i Tarragona. Fent un breu repàs destaquem:

 

__GIRONA.

S’està treballant en la promoció del CEC a les comarques gironines, fent un èmfasi especial en les activitats culturals. En aquest sentit, es vol organitzar un acte de presentació del llibre ‘Protestantisme en 100 paraules’.

No obstant, en les darreres setmanes ha pres protagonisme el treball de suport a les esglésies que estan tenint dificultats amb les administracions locals relacionades amb els seus llocs de culte.

__LLEIDA.

Abans de l’estiu es va organitzar un acte conjunt de testimoniatge de les esglésies evangèliques de la ciutat de Lleida. En aquest acte hi va ser present, a més del responsable de la demarcació, el Secretari General del CEC.

__TARRAGONA.

El seu responsable ha centrat bona part de l’esforç de promoció del CEC en un treball de suport als voluntaris i responsables del Ministeri Evangèlic a Presons i de la Pastoral Hospitalària.

 

Aquest és només un tast del treball desenvolupat i que es complementarà amb activitats i accions programades pels propers mesos.

 

CEC – 21/10/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats