“EL FINAL DEL ESPÍRITU” A REUS

 

En les darreres setmanes són diverses les esglésies que han programat la projecció de la pel.lícula ‘El Final del Espíritu’ que narra l’experiència viscuda per cinc famílies missioneres al cor de l’Amazònia.

 

El proper 28 d’octubre a les 18.30 hores tots aquells que vulguin veure-la ho podran fer al local de l’Església Evangèlica El Salvador de Reus (Vidal, 9-11). Aquesta projecció s’emmarca dins les celebracions del Dia de la Reforma.

 

La història es fa ressò de l’experiència viscuda pels membres d’aquestes cinc famílies; l’assassinat dels cinc missioners a mans dels waodani –una de les tribus amazòniques més perilloses- i la tasca humanitària i d’evangelització que les seves vídues van realitzar entre els membres d’aquella tribu.

 

CEC – 21/10/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats