ACTIVITATS ESPECIALS DE LA UDME

   

Amb l’arribada del mes de novembre, l’agenda de la Unión de Mujeres Evangélicas – Cataluña (UDME-Catalunya) s’omple d’activitats especials per a celebrar les dates nadalenques que poc a poc s’apropen.

 

Primer de tot, el proper 3 de novembre està prevista la FESTA PER A LA GENT GRAN a l’Església Evangèlica del carrer Terol, 22 de Barcelona. El programa inclou lloança, testimonis, poesies… i la participació del solista Carlos Rosique. La reflexió bíblica estarà al càrrec de Maria Angurell.

Com en ocasions anteriors, la trobada finalitzarà amb un dinar de germanor a les 13 h. 

 

Unes setmanes mes tard, el 24 de novembre a les 18 hores, hi haurà la tradicional festa de Nadal en favor de la Residència Infantil Emmanuel. Serà un programa dinàmic i festiu en el qual participarà l’equip educatiu i els nens de la Residència, així com l’Exèrcit de Salvació. A més, s’anuncien sorpreses per a tots aquells que hi siguin presents.

El lloc de celebració serà a l’Església Aliança Cristiana i Missionera (Vilamarí, 76 – Barcelona).

 

CEC – 21/10/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats