ACTE PER LA PAU

 

Dins les activitats programades pel VII Congreso Evangélico està prevista la celebració de l’Acte per la Pau el dissabte 8 de desembre a les 22 hores a l’Auditori de Barcelona. Com insisteixen a subratllar els responsables de la organització, no es tracta d’un concert; més aviat el podríem qualificar com un acte festiu i de testimoniatge del Poble Evangèlic en el qual reflexionarem sobre la Pau.

 

Una part important del programa estarà reservada a una audició gospel amb la presència d’un cor de 150 veus que estarà format per germans vinguts de diversos indrets. El cor interpretarà càntics gospel en un esperit de celebració de la pau que trobem en Jesús, més enllà de les circumstàncies d’opressió i dificultats que poden haver al nostre voltant.

 

Però tots els assistents podran gaudir d’altres elements, alguns d’ells sorpresa, que conformaran un programa atractiu i actual. Hi haurà presentacions audiovisuals, projeccions, mim, etc…

 

Per assistir serà necessari reservar l’entrada amb antelació, que es podran adquirir des de l’1 de novembre seguint les indicacions que apareixeran a la plana web del Congreso (www.VIIcongreso.org).

 

CEC – 21/10/07

  

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats