ACORD DE COL·LABORACIÓ DE LA OVE

 

L’Oficina del Voluntariat Evangèlic del CEC ha arribat recentment a un acord de col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística. Per aquest acord es desenvoluparan dos projectes en l’àmbit de la formació en llengua catalana.

 

D’aquesta manera dos grups de persones, pertanyents a esglésies ètniques establertes a Catalunya, podran accedir a un curs de formació en llengua catalana que els ajudarà a incorporar-la a les seves activitats quotidianes, laborals o de relació social. Aquest pas complementarà el seu apropament efectiu a la cultura i realitat catalana.

 

Aquesta iniciativa de la OVE se suma a les accions promogudes des de diversos departaments del CEC en favor de la integració i adaptació dels nostres germans nouvinguts; amb un treball especial entre les esglésies ètniques.

 

CEC – 21/10/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats