NOVETATS A IBSTE

   

En la darrera carta circular del Rector d’IBSTE (Instituto Bíblico y Seminario Teológico de España) descobrim algunes novetats que cal destacar:

 

La primera sorpresa és l’acord de col.laboració establert entre l’IBSTE i l’Instituto Bíblico Chino de Taiwan pel qual IBSTE ha creat un departament d’estudis bíblics xinesos, amb un programa acadèmic propi i professors xinesos. En aquests moments, s’està impartint classes a un grup de 14 estudiants d’origen xinès, procedents de diferents països europeus i asiàtics.

 

D’altra banda, s’anuncia l’acte de reconeixement a la família Fasold que està previst pel 9 de novembre a les 20 hores. Encara falta perfilar alguns detalls del programa però ja s’ha avançat que es vol preparar un llibre de testimonis de les persones que vulguin mostrar el seu agraïment pel ministeri de Jaime i Carolina Fasold.

 

Per a més informació, info@ibste.org o 93.665.56.90.

 

CEC – 05/10/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats