LLIURAMENT DE LES BEQUES PER AMPLIACIÓ D’ESTUDIS

   

Dimarts 25 de setembre es va procedir a l’acte de lliurament de beques per a l’ampliació d’estudis superiors relacionats amb les religions i la laïcitat, fora de Catalunya, a Espanya i Europa, que ofereix el Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

 

El lliurament es va realitzar coincidint amb l’acte de presentació de l’edició facsímil del número 1 de la Revista ‘Presència Evangèlica’ que va organitzar el Departament de Cultura del CEC.

 

El Secretari General del CEC va ser el responsable de l’entrega de les quantitats atorgades i, en unes paraules adreçades a tots els assistents, va animar-los a difondre l’amor per l’estudi bíblic com un element clau en el creixement i desenvolupament de les nostres comunitats.

 

En la convocatòria d’enguany han estat atorgats ajuts als següents germans:

 

>> Carlos Curiel, realització d’un Curs d’Especialització en Orígens del Cristianisme a la Universitat de Deusto (Bilbao).

>> Daniel Requena, Certificació en Eestudis Bíblics al Belfast Bible College (Irlanda).

>> Miriam Gómez, Llicenciatura en Teologia al Seminari Teològic – UEBE (Madrid).

 

Després del lliurament, cadascun dels germans va exposar breument l’objecte dels seus estudis. En nom de la Míriam Gómez, absent per trobar-se a Madrid, ho va fer el seu pastor, Llorenç González.

 

CEC – 05/10/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats