ZONA D’STANDS AL VII CONGRESO EVANGÉLICO

 

Ja és possible sol.licitar un espai a la zona d’stands del VII Congreso Evangélico Español. A tres mesos d’aquesta trobada s’estan perfilant els darrers detalls de logística i organització i la zona d’stands serà sens dubte un dels espais més visitats al llarg dels tres dies de Congrés.

 

Dins el Palau de Congressos de Barcelona s’ha reservat una àrea de més de 500 m2 per a acollir a totes aquelles entitats i esglésies evangèliques que ho sol·licitin i facin efectiu el seu compromís amb el Congrés.

 

Tota la informació està disponible a la plana web del VII Congreso Evangélico i es pot consultar a: www.VIIcongreso.org/stands.html

 

Per a més informació o aclariments, es pot contactar la Oficina Tècnica del Congrés (congreso@VIIcongreso.org o 93.325.86.03).

 

CEC – 21/09/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats