REUNIÓ DE TREBALL DEL CEIC

 Dimarts 18 a la tarda es va reunir l’equip de treball del Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) a fi d’analitzar el treball que realitzen entre les esglésies immigrants a Catalunya.

 

Aquest equip, format per pastors i líders d’esglésies autòctones i estrangeres, és el responsable del disseny i la planificació de les activitats que el CEIC realitza al llarg de l’any.

 

En la trobada de dimarts es va fer un repàs de les darreres activitats, destacant la nombrosa participació de germans i germanes en totes elles. Aquest factor es va valorar molt positivament; tot i que existeixen algunes esglésies immigrants amb les que cal continuar treballant en aquest sentit.

 

Una de les assignatures pendents i que cal treballar específicament en les properes activitats es la participació de les esglésies autòctones. S’ha experimentat un augment en el nombre de germans de les comunitats autòctones que hi participen, però el Comitè vol que aquest nombre es multipliqui. D’aquesta manera es podrà assolir un dels objectius prioritaris del CEIC: la integració i interrelació entre tots els germans, no importa el lloc on van néixer.

 

La reunió va finalitzar amb el repàs de les properes activitats previstes per l’any 2007 i un avanç de propostes pel proper any.

 

CEC – 21/09/07

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats