NOUS PASTORS PENITENCIARIS A BARCELONA I TARRAGONA

 

En les darreres setmanes, el Ministeri Evangèlic a Presons ha vist ampliat el seu equip de treball amb la incorporació de dos nous pastors penitenciaris que atendran les demarcacions de Barcelona i Tarragona.

 

Josep Lluís Suárez, pastor de l’Església Menonita de Barcelona, és el nou pastor penitenciari que tindrà sota la seva responsabilitat l’atenció pastoral de tots els centres penitenciaris de la demarcació de Barcelona. A Tarragona, el responsable d’aquesta tasca serà Salvador Villar, pastor de l’Església Evangèlica Baptista de Tarragona (UEBE).

 

Aquestes incorporacions reforcen el treball que setmanalment realitzen un grup de seixanta voluntaris a la majoria de centres penitenciaris catalans.

 

El responsable de la coordinació de tot aquest treball i dels equips de voluntaris és Carlos Moya.

 

CEC – 21/09/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats