JOAN MIRÓ

 

Joan Miró

Joan Miró

Aquesta setmana visitem Joan Miró per parlar de la seva tasca al front del Departament de Promoció a les esglésies. Un departament que busca establir contactes amb aquelles esglésies que encara no pertanyen al CEC i conèixer les seves necessitats.

 

 

Joan Miró és una persona de somriure fàcil, gran conversador a qui li agrada fer memòria de tot el que el protestantisme ha fet i fa a casa nostra.

 

_Dins l’Àrea de relació amb les esglésies trobem el Departament de promoció. Què és i què fa? Quins són els seus principals objectius?

L’objectiu principal és compartir amb totes les esglésies catalanes que el CEC és la única ‘eina’ de la que disposem per a aglutinar TOT el món protestant i fer realitat la voluntat de Jesús quan ens diu que ‘siguem u’. Si tenim voluntat de ser ‘u’, cal que aprofitem el que el CEC aporta en aquest esforç.

 

_En el treball amb les esglésies, quines són les dificultats que trobeu?

La principal és que en molts casos no s’entén  la necessitat de ser un sol cos en Crist. És a dir: que ens necessitem els uns als altres.

 

_Darrerament ha crescut el nombre d’esglésies immigrants presents a Catalunya. Quin tipus de feina s’està fent amb aquests germans?

En coordinació amb el CEIC (Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya) estem realitzant tot de trobades per establir ponts de comunicació i col·laboració amb les nombroses esglésies immigrants existents a Catalunya.

 

_Quins objectius destacaries pels propers mesos? I a llarg termini?

L’objectiu central és continuar amb la tasca iniciada i consolidar-la. Continuar creant aquests ponts entre les diferents famílies (grups, col.lectius…) que formen el poble de Déu a Catalunya.

 

_Finalment, què diries a aquells que encara no pertanyen al CEC?

Doncs simplement els animaria a llegir el text de Joan 17.11, 18 i 21 per fer-ne una reflexió de com podem acomplir aquesta Paraula.

 

CEC – 21/09/07

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats