EL MINISTRE DE JUSTÍCIA REP ELS EVANGÈLICS

 

Dimecres 19 al matí el Ministre de Justícia, Mariano Fernández Bermejo, va rebre els membres de la Comissió Permanent de la FEREDE a la seu del Ministeri de Justícia. El ministre va estar acompanyat de la Directora General de Asuntos Religiosos, Mercedes Rico, i del seu assessor, Daniel Entrena.

 

La delegació de la FEREDE estava encapçalada pel seu President, José María Baena, i el Secretari Executiu, Mariano Blázquez. Els acompanyava, a més, el President del VII Congreso Evangélico, Pau Simarro.

 

La trobada, de caràcter oficial, forma part de la ronda de contactes que el Ministre està mantenint amb els representants de les diferents confessions religioses i en ella es va analitzar l’estat del desenvolupament dels Acords de Cooperació subscrits per l’Estat espanyol i la FEREDE l’any 1992.

 

Al llarg de l’encontre, el Ministre va confirmar la seva voluntat d’assistir al VII Congreso Evangélico, acompanyat per la Directora General de Asuntos Religiosos.

 

CEC – 21/09/07

  

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats