ANIVERSARI DE L’ESCOLA BÍBLICA EVANGÈLICA

 

L’Escola Bíblica Evangèlica (EBE) fa 25 anys i ho celebra amb un acte especial commemoratiu que tindrà lloc el proper 30 de setembre, a les 18.30 hores, a l’Església Evangèlica de l’avinguda Paral·lel, 167 de Barcelona.

 

Nascuda l’any 1981, 25 anys més tard manté els mateixos objectius dels seus inicis: satisfer la necessitat de formació i desenvolupament, tant en l’àmbit personal com ministerial, de tot creient. Per a fer-ho, ofereix estudis d’instrucció bíblica, teològica i pràctica.

 

L’EBE és una de les àrees de treball que es desenvolupen en el si de la Coordinadora d’Assemblees de Germans (AAGG) que també compta amb programes en l’àmbit de la dona i dels joves, a més de les accions missioneres i de consolidació d’esglésies.

 

Al programa hi participarà el Grup de Lloança de les AAGG i el Director de l’IBSTE, Pedro Sanjaime, qui tindrà al seu càrrec la reflexió bíblica. També hi haurà temps pel record, amb una ressenya històrica, i per a la presentació del nou curs 2007-08.

 

En el decurs de l’acte es presentarà el nou projecte ‘ESCRITURAS’, la nova escola bíblica on-line depenent de l’EBE.

 

CEC – 21/09/07 

Noticias relacionadas:

  •   L’Escola Bíblica Evangèlica (EBE) fa 25 anys i ho celebra amb un acte especial commemorati ...

  • Enginyer en equips electrònics, ha realitzat diversos estudis en l’àmbit de les noves tecnologie ...

  •    L'Escola Bíblica Evangèlica (EBE) inicia el curs 2006-2007 amb el nou programa de clas ...

  •    L'Escola Bíblica Evangèlica (EBE) inicia el curs 2006-2007 amb el nou programa de clas ...

  •   L’Escola Bíblica Evangèlica (EBE), centre d’estudis vinculat a la Coordinadora d’Assemblees ...

Els comentaris estan tancats