PROPERS CURSOS DEL CENTRE D’ESTUDIS JOAN VALLÈS

  CEC – 07/09/07 

Dins la programació de l’any 2007 del Centre d’Estudis Joan Vallès (CEJV), estan previstes dues noves propostes formatives pels propers mesos. En tots dos casos, els cursos tenen la voluntat d’atendre les necessitats detectades en la formació dels voluntaris socials de les nostres esglésies que treballen en els àmbits de l’atenció hospitalària i l’acollida d’immigrants.

 

Els cursos proposats són els següents:

 

>> CURS D’ATENCIÓ A IMMIGRANTS I REFUGIATS. Aquest curs està adreçat a totes aquelles persones que col·laboren o desitgen participar en el treball social d’atenció al col·lectiu immigrant. Els continguts del curs abasten aspectes teòrics i pràctics que van des de les qüestions legals a les dinàmiques de treball, passant per l’estudi de la interculturalitat, el treball social i aspectes psicosocials.

 

>> CURS D’AGENTS SOCIALS HOSPITALARIS. Aquest curs s’emmarca en la tasca que es realitza als centres hospitalaris catalans. Aquesta formació és imprescindible per a la integració en els equips de voluntaris del Departament de Pastoral Hospitalària del CEC. Tot el treball social es realitza en coordinació amb els Departaments de Voluntariat dels centres i, en aquest sentit, el CEC està treballant en la signatura de convenis amb els principals hospitals catalans.

 

El CEJV està reconegut com a centre docent per la Direcció General d’Acció Comunitària, pertanyent a la Subdirecció General d’Associacionisme i Voluntariat de la Generalitat. A més, aquest curs forma part del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC).

 

Per a més informació, cejv@consellevangelic.cat o 93.424.10.20.

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats