PRESENTACIÓ DEL FACSÍMIL DE “PRESÈNCIA EVANGÈLICA”

  CEC – 07/09/07 

El Departament de Cultura del CEC és el responsable de l’acte de presentació de l’edició facsímil del número 1 de la revista ‘Presència Evangèlica’, que es farà el proper 25 de setembre a les 19.30 hores, a la Sala Golferichs.

 

Des dels seus inicis, el CEC ha volgut fomentar la normalització lingüística al si del protestantisme impulsant, entre altres aspectes, la utilització del català com a llengua vehicular de tots els actes que organitza.

 

A més, ha donat –i dóna- suport a iniciatives diverses que afavoreixen aquest factor de normalització en la música, la cultura, els mitjans de comunicació, etc. Serveixi com exemple l’edició de la nostra revista electrònica –Aportació Protestant-; primera revista electrònica evangèlica en llengua catalana.

 

En aquest context, i en celebrar el seu 25è aniversari, el CEC ha volgut editar aquest facsímil de ‘Presència Evangèlica’, emblemàtica publicació en català que des de finals dels 60 és present a les nostres esglésies.

 

A l’acte hi participaran l’actual director de la revista, Benjamí Planes, un dels seus col·laboradors, Josep Monells, i el Secretari General del CEC, Guillem Correa.

 

Per a assistir a l’acte cal confirmar prèviament l’assistència, trucant a les oficines del CEC, 93.424.10.20.

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats