MIGUEL JUEZ

 

Miguel Juez

Miguel Juez

Inaugurem aquesta nova secció parlant amb el Miguel Juez. Són molts els qualificatius que formen part del seu currículum (pastor, missioner, conferenciant…) però preferim presentar-lo com un argentí afable i acollidor que ja fa molts anys que és entre nosaltres.

 

A més, ell és el responsable de coordinar el Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya. Ens hi apropem per demanar-li que comparteixi amb nosaltres alguns aspectes de la seva tasca al CEC.

 

_Què es el CEIC?

El CEIC és concretament el Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya; un departament que va crear el CEC l’any 2004 davant la creixent presència d’immigrants a les nostres comunitats.

 

_Amb quina finalitat es va crear?

En el moment de la seva creació es va definir clarament la voluntat de consolidar i mantenir els ponts de diàleg i col·laboració entre les comunitats estrangeres presents a casa nostra.

Aquest mateix esforç es vol canalitzar en la relació entre les comunitats estrangeres i la resta de comunitats protestants a Catalunya.

 

_I en clau de futur, quins serien els teus somnis per al CEIC?

El meu anhel és veure un procés d’integració plena; veure les esglésies estrangeres sent part activa i compromesa del CEC.

D’altra banda, m’agradaria veure el CEIC com un agent de canvi per tal que les esglésies locals autòctones s’obrin a la multiculturalitat; que els estrangers siguin considerats capaços i capacitats per a formar part del lideratge i que cada culte sigui una mostra de la diversitat i creativitat del nostre Déu i Senyor.

 

El proper 29 de setembre, el CEIC organitza la IV Trobada de Pastors i Líders; una oportunitat de continuar treballant per fer realitat els objectius del Comitè… i escoltar el Miguel.

 

CEC – 07/09/07

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats