L’ERE INICIA UN NOU CURS

  CEC – 07/09/07 

Amb l’inici del nou curs escolar, comencen també les classes d’Ensenyament de la Religió Evangèlica que coordina el Departament d’ERE del CEC. Tots els alumnes d’infantil, primària i secundària dels centres públics catalans poden accedir a aquesta formació, si ho han fet constar en el moment de presentar la matrícula.

 

Per a aquest curs s’han incrementat tant el nombre d’escoles que sol·liciten la presència d’un professor de religió evangèlica com el nombre d’alumnes que han optat per aquesta formació. Les demandes han arribat des de tot Catalunya, concentrant-se la majoria de les sol·licituds a les comarques del Barcelonès i el Vallès.

 

A fi de poder atendre tots els casos, aquest curs s’ha incrementat el claustre amb la incorporació de dos nous professors.

 

Els requisits per a ser mestre d’ERE a Catalunya són:

 

>> Titulació en Magisteri o altra Llicenciatura

>> Realització d’un curs formatiu a distància

 

Tots els interessats a formar part del claustre poden adreçar-se al Departament d’ERE, ere@consellevangelic.cat o 93.424.10.20.

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats