JORNADES D’IMMIGRACIÓ DEL CEIC

  CEC – 07/09/07

Penses que la immigració i la seva integració poden ser una oportunitat?

 

Amb aquesta pregunta en ment, el Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) està organitzant per al proper 29 de setembre la IV Trobada de Pastors i Líders – Jornada d’Immigració. Una trobada oberta a la participació de tots els pastors i líders de les nostres comunitats.

 

En aquesta ocasió, el propòsit és reflexionar en relació a la integració dels immigrants a les nostres comunitats i valorar-ho com a factor d’integració social. En els darrers anys les nostres esglésies s’han vist enriquides per l’arribada de nombrosos immigrants procedents, principalment, de l’Amèrica Llatina, l’Àfrica i l’Europa de l’Est. Paral·lelament han sorgit comunitats ètniques que han afavorit la pluralitat de la presència protestant a casa nostra. Aquests i altres aspectes són els que abordarà la ponència que serà presentada per Miguel Juez, responsable del CEIC.

 

A més, en el decurs de la trobada s’informarà de la futura Llei de Cultes, que en aquests moments està en procés d’estudi per part de la Generalitat de Catalunya, a fi de que pugui ser una eina que ajudi a normalitzar la presència de les diferents comunitats religioses a Catalunya.  El Secretari General del CEC, Guillem Correa, serà el responsable d’aquesta part del programa.

 

Hi haurà, a més, treball en grups, moderadors i la presentació de conclusions finals que ajudin a difondre el resultat de la jornada a totes les esglésies.

 

La trobada se celebrarà a l’Església Evangèlica del carrer Rector Triadó, 30 de Barcelona, de 10.30 a 13.30.

 

Per a més informació, ceic@consellevangelic.cat o 93.424.10.20.

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats