FALTEN TRES MESOS!

 

Tres mesos! Aquest és el temps que falta per a la celebració del VII Congreso Evangélico, del 6 al 9 de desembre. Passats 38 anys, el congrés torna a visitar Barcelona amb un programa que té com a objectiu central la proclamació d’esperança en Crist.

 

 

S’està treballant en tots i cadascun dels aspectes que comporten la organització d’un esdeveniment com aquest. S’estan atenent qüestions com la logística, detalls del programa, elaboració de materials, programa infantil, voluntaris, música, seguretat, etc.

 

L’equip de treball de l’Acte per la Pau (dissabte a les 22 hores a l’Auditori de Barcelona) està configurant un programa innovador i dinàmic que inclou presentacions audiovisuals i un concert gospel.

 

Per tot això, des del Comitè Organitzador es vol fer una crida a cadascun dels membres de les nostres esglésies a reservar aquestes dates i participar en el congrés. Sens dubte, una oportunitat única de trobada dels germans en la qual és imprescindible la participació de tots.

 

Per a més informació, www.VIIcongreso.org o 93.325.86.03.

 

CEC – 07/09/07

  

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats