CRIDA SOLIDÀRIA PER AJUT URGENT AL PERÚ

En relació al terratrèmol de la passada setmana al Perú, la Plataforma Evangèlica per a Situacions d’Emergència (PESE), de la qual en forma part Diaconia, ens fa arribar el comunicat que adjuntem per tal que tothom qui ho desitgi pugui sumar-se als esforços internacionals destinats a ajudar les persones de les zones més damnificades. 

El Consell Evangèlic de Catalunya i Diaconia Catalana se sumen a aquesta iniciativa, que mobilitza i agrupa tots els recursos a nivell estatal, i animen totes les esglésies i organismes evangèlics de Catalunya a difondre el comunicat i a col·laborar solidàriament.

Els donatius poden enviar-se a:
        Titular del compte: Diaconia
        Número de compte: 2100-4750-52-0200044907

>>Text complet comunicat “Evangélicos Españoles Unidos ante la Emergencia

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats