MEMÒRIA DE LA VISITA A TARRAGONA

 

Representants del Plenari i de la Oficina Tècnica del Consell Evangèlic de Catalunya van visitar Tarragona el passat 13 de juliol.

L’agenda de la visita va incloure una trobada amb els voluntaris que participen en alguns dels ministeris que el CEC desenvolupa a les comarques tarragonines.

 

En concret, els voluntaris del Ministeri Evangèlic a Presons, de la Pastoral Hospitalària i de l’Ensenyament de la Religió Evangèlica van tenir la oportunitat de conversar amb el Secretari General del CEC, Guillem Correa, i el Secretari Adjunt, Llorenç González.

 

Tots dos van presentar el treball que el CEC realitza mitjançant les seves àrees i departaments, compartint el desig de fer arribar aquest esforç col·lectiu a totes les demarcacions catalanes.

 

En properes dates es realitzaran diverses activitats especials a les comarques tarragonines amb la voluntat de potenciar l’activitat del CEC en aquella zona. Una tasca que coordinarà el delegat del CEC en aquella zona, Salvador Villar.

 

A més d’aquests continguts, al llarg de la trobada els voluntaris del Ministeri Evangèlic a Presons van conversar amb el coordinador d’aquest ministeri, Carlos Moya, present a la visita.

 

CEC – 20/07/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats