JORNADA FORMATIVA DE LA “FUNDACIÓN PLURALISMO Y CONVIVENCIA”

 

Representants de 36 esglésies i entitats van participar el passat 9 de juliol en la jornada de formació que presenta la ‘Fundación Pluralismo y Convivencia’ i que, com en anys anteriors, ha coordinat el Consell Evangèlic de Catalunya.

 

La temàtica d’aquest any abordava diverses qüestions relacionades amb la convocatòria de subvencions de l’any 2008 i la presentació de les memòries i justificacions del 2007.

 

La presentació de la ‘Fundación Pluralismo y Convivencia’ va estar al càrrec de Manuel López, el seu gerent, qui en va destacar tan l’origen com la finalitat amb que es va crear. Va explicar la seva aportació a la normalització i tolerància religiosa al nostre país. A més, va donar algunes dades dels resultats de les anteriors convocatòries de subvenció.

 

Lourdes Bravo, tècnica de la Fundación, va presentar la nova convocatòria, explicant les novetats que incorporava en relació a l’anterior i donant resposta a les preguntes que es van plantejar; la majoria relacionades amb la presentació de les memòries i la documentació necessària per a les justificacions.

 

En nom de Diaconia España, Eva Márquez va presentar l’entitat, passant a continuació a explicar quin és el procés d’elaboració d’un projecte, els documents a presentar, els requisits previs, etc…

 

Un temps de preguntes i la resolució de dubtes i consultes va posar fi a la jornada formativa.

 

CEC – 20/07/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats