DINAR INTERCULTURAL DEL CEIC

   

El 7 de juliol va ser la data escollida pel Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) per a una trobada molt especial; un dinar de germanor entre els responsables de les esglésies ètniques de Catalunya i els líders de les esglésies autòctones.

  

El sol va presidir la trobada, en la qual van participar un gran nombre de germans i germanes atrets, entre altres motius, per la ‘suculent’ proposta que va fer el CEIC: gaudir d’un autèntic ‘asado criollo’.

  

L’Església Menonita de Barcelona va ser el lloc escollit per la trobada i, des de les 12 del matí, els germans aplegats van tenir oportunitat per compartir un temps de germanor, escoltar les experiències que els líders de les diverse comunitats van compartir, escoltar les participacions musicals de germans vinguts d’altres països i tenir un temps de pregària. 

  

Al finalitzar la trobada, el responsable del CEIC, Miguel Juez, assenyalava que s’havian assolit els objectius principals del dia: gaudir d’un bon temps de germanos, consolidar els lligams entre els responsable de les diverses comunitats ètniques presents a Catalunya i fomentar-ne la relació amb els responsables del CEC i de les esglésies autòctones catalanes.

 

 

 

 

CEC – 20/07/07

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats