V TROBADA DE PROFESSORS D’ERE

   

El passat 28 de juny es va convocar la cinquena trobada de professors d’Ensenyament de la Religió Evangèlica (ERE) a Catalunya. Aquest encontre es va realitzar a la Sala Golferichs de Barcelona i va aplegar tots els professors que en l’actualitat estan donant classes a diversos centres públics d’ensenyament. A més, hi van estar presents dues professores que estan finalitzant els estudis previs a la seva incorporació a l’equip de docents d’ERE a Catalunya.

 

El programa va estar presidit pel nou director del Departament d’Ensenyament Religiós Evangèlic, Ismael Gramaje, i la responsable de coordinació amb els centres d’ensenyament des de l’oficina tècnica, Mònica Figueredo.

 

Es va informar de la millora en les condicions laborals per part de l’Administració, registrades en la resolució 1665 d’1 de juny de 2007. Entre elles, la continuïtat dels contractes fins l’any 2011.

 

A més, es van presentar materials i diversos recursos per ser utilitzats en les classes d’ERE. Va destacar la presentació del DVD ‘Descobrim la Bíblia’, editat per Barcelona Multimèdia, el qual conté la història dels Evangelis i incorpora activitats i suggeriments per a cadascú dels capítols.

 

Finalment, es va informar de la incorporació de dues noves professores el proper curs que ampliaran l’actual claustre de professors.

 

L’Ensenyament de la Religió Evangèlica és a l’abast de tots els estudiants d’infantil, primària, secundària i batxillerat a les escoles i centres públics d’ensenyament de tot Catalunya. Per tant, és molt important que les famílies interessades es posin en contacte amb el Departament d’Ensenyament Religiós Evangèlic del CEC (ere@consellevangelic.cat o 93.424.10.20) a fi d’informar-se del procediment a seguir.

 

CEC – 06/07/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats