SIGNATURA DEL CONVENI ENTRE EL CEC I LA GENERALITAT

 El proper 10 de juliol a la tarda, el primer Conseller de la Vicepresidència de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, rebrà els representants del Consell Evangèlic de Catalunya per procedir a la signatura del conveni entre ambdós organismes.

 

A l’acte hi seran presents, a més dels membres del Plenari del CEC, els representants de les famílies denominacionals presents a Catalunya i altres convidats especials.

 

El 21 de maig de 1998 es va procedir a la Sala Joan Miró del Palau de la Generalitat a la signatura del primer conveni de cooperació entre els representants de la Generalitat de Catalunya i el CEC. Aquest document, conegut amb el nom de Conveni Marc, regeix i emmarca des d’aquell moment les relacions entre ambdues entitats.

 

El seu desenvolupament dóna pas a la signatura anyal d’un conveni de cooperació i és en aquest context que es produirà l’acte del proper dimarts. Les relacions amb la Generalitat es canalitzen mitjançant la Direcció General d’Afers Religiosos, que dirigeix la Sra. Montserrat Coll i depèn del Departament de la Vicepresidència.

 

La signatura del conveni permet el desenvolupament dels ministeris i activitats que el CEC duu a terme en diversos àmbits. La signatura del proper dimarts és, per tant, un pas més en el procés de normalització religiosa a casa nostra.

 

CEC – 06/07/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats