REPORTATGE DEL I FÒRUM DE RÀDIO

   

Més de 70 persones van participar el passat dissabte, 30 de juny, en el I Fòrum de Ràdio convocat pel Departament de Ràdio del CEC.

 

 

 

Els estudis d’Onda Paz Barcelona van acollir aquesta trobada en la qual van participar diferents professionals i experts vinguts de diversos indrets. L’auditori estava format per professionals dins l’àmbit de les comunicacions, responsables i col.laboradors de diferents programes de ràdio i persones interessades en aquest món com a mitjà per a difondre el missatge de l’Evangeli.

 

Julio Pérez, responsable del Departament de Ràdio del CEC, va donar la benvinguda i tot seguit Roberto Velert, Director de Ràdio Bona Nova, va introduir el tema ‘La comunicació periodística a la ràdio d’avui’. El professor de periodisme a la Universidad Complutense de Madrid, Manuel López, va reflexionar sobre l’interès social de la ràdio a l’Espanya d’avui.

 

Rubén Gil, Director de l’Instituto de Comunicación Cristiana, va parlar dels guions i recursos intel.lectuals i tècnics per a la producció de ràdio i premsa, mentre que el Director d’Ona Pau Girona, Jaume Torrado, va centrar la seva participació en l’adaptació cultural de la ràdio des de la perspectiva cristiana.

 

Finalment, Julio Pérez, director d’Onda Paz Barcelona, parlà de la teatralitat de la ràdio, insistint en la importància de l’expressió dels sentiments a través de la veu. Guillem Correa, Secretari General del CEC, va ser el responsable de cloure la trobada amb unes paraules d’ànim a tots en la tasca de fer arribar l’Evangeli a tothom.

 

CEC – 06/07/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats