NOU PROJECTE DE LA RESIDENCIA INFANTIL EMMANUEL

   

La Residència Infantil Emmanuel es troba en una nova etapa de transformació i millores que inclou la construcció d’una nova llar on continuar desenvolupant el seu ministeri amb el nens.

 

Davant d’aquest repte, l’oferiment d’un terreny per construir, pertanyent a una Església Evangèlica propera a Barcelona, ha accelerat el procés. Això ha motivat l’enviament d’una carta circular a totes les esglésies evangèliques presentant el projecte.

 

Els coordinadors del projecte han definit 10 equips de treball que serà necessari posar en marxa al llarg del curs 2007-2008. Aquests equips són:

 

>> EQUIP DE COORDINACIÓ GENERAL DEL PROJECTE. Responsable de la supervisió general i coordinació dels equips especialitzats.

>> EQUIP DE SECRETARIA. Responsable de realitzar les diferents accions administratives.

>> EQUIP DE COORDINACIÓ DEL CALENDARI. Responsable de definir dates i terminis de les diferents accions de gestió, economia…

>> EQUIP JURÍDIC. Responsable de les qüestions legals, assessorament…

>> EQUIP TÈCNIC. Responsable de considerar les normatives arquitectòniques.

>> EQUIP D’ECONOMIA. Responsable de considerar les fites econòmiques i el finançament.

>> EQUIP D’EDUCACIÓ INFANTIL I JUVENIL. Responsable del règim educatiu intern del centre, com treballar amb els diferents segments d’edat…

>> EQUIP D’ASSESSORAMENT ESPIRITUAL. Responsable de considerar les implicacions espirituals en la planificació i execució del projecte i del ministeri de la Residència.

>> EQUIP DE RELACIONS INTERNES. Responsable de les relacions de la Residència amb les esglésies.

>> EQUIP DE RELACIONS EXTERNES. Responsable de les relacions amb l’Administració, bancs, entitats…

 

La voluntat dels responsables és posar en marxa tots aquests equips amb la col.laboració de voluntaris de les esglésies evangèliques. Per aquest motiu, fan una crida a tots els qui vulguin participar en aquest projecte.

 

Més informació, 93.372.20.54 o info@resi-rie.org

 

CEC – 06/07/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats