L’ESGLÉSIA EVANGÈLICA A LA FESTA MAJOR DE RUBÍ

   

La festa major de la ciutat de Rubí ha estat enfocada sobre la història de la ciutat. Per aquest motiu, l’Església Evangèlica ha fet un esforç per ser-hi present, tenint en compte que l’any passat van celebrar els 125 anys d’història.

 

Les activitats realitzades per l’església han estat les següents:

 

Divendres 29 de juny. Jornada de portes obertes amb la possibilitat de visitar l’edifici modernista, construït l’any 1930 i veure l’exposició fotogràfica que recull la història de la comunitat. També es va facilitar la visita al pati de l’església, lloc on hi havia les escoles evangèliques.

 

Divendres 29 de juny a les 20 hores. Trobada multicultural amb tast de sabors de plats i especialitats del món portats pels participants a l’activitat. També hi va participar un grup de dansa i música argentina, presentat per la Federació ‘Fem Vallès’, i un duo musical que va interpretar música gallega i klezmer.

 

Així, l’Església Evangèlica de Rubí continua amb el seu esforç per ser present a la societat i donar a conèixer la realitat protestant en aquella ciutat i a tot Catalunya.

 

CEC – 06/07/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats