FEREDE I L’EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA

 

35 euros és el preu d’accés que el Comitè Organitzador del VII Congreso Evangélico ha fixat per a totes aquelles persones que formalitzin la seva inscripció abans del 31 d’octubre de 2007. També s’ha fixat un preu de 20 euros per a l’accés d’un sol dia.

 

El criteri per establir aquest preu ha estat marcat per dues prioritats. En primer lloc, establir un preu popular que afavorís la participació d’un gran nombre de germans i germanes. L’altra prioritat ha estat abaratir al màxim el cost derivat de la presència al Congrés.

 

Aquest preu dóna dret a accedir al Palau de Congressos de Barcelona al llarg dels quatre dies de durada del Congrés, del 6 al 9 de desembre d’enguany. També dóna la possibilitat de participar als tallers i seminaris previstos dins el programa.

 

En properes dates es farà arribar a totes les esglésies evangèliques nova informació, fulletons i altres materials de promoció.

 

CEC – 22/06/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats