EL CEC A LES DEMARCACIONS

   

Un dels objectius que el Consell Evangèlic de Catalunya ha fixat per l’any 2007 és el desenvolupament d’un treball més directe a les demarcacions catalanes. Una tasca que tingui com a resultat l’apropament del CEC a les esglésies allunyades de Barcelona i la seva àrea d’influència.

Un primer pas en aquest esforç va ser el nomenament de responsables de cadascuna de les demarcacions. Així, Juan José Escudero, Jaume Torrado i Salvador Villar van ser designats per a aquesta responsabilitat a Lleida, Girona i Tarragona respectivament.

 

Seguint el desenvolupament del projecte, en els propers dies s’ha programat una visita a les comarques tarragonines. En concret, el Secretari General del CEC, acompanyat d’altres responsables d’Àrees i Departaments, es reunirà amb les persones vinculades als ministeris que el CEC està desenvolupant a la zona de Tarragona: Ministeri a Presons, Ensenyament de la Religió Evangèlica i Pastoral Hospitalària. La trobada oferirà la oportunitat de conèixer de prop els ministeris i donar pautes de treball de cara al futur per consolidar i fer més visible la tasca dels evangèlics en aquesta demarcació.

 

La visita servirà també per a procedir a la signatura del Conveni de col·laboració entre el CEC i l’hospital Joan XXIII de la ciutat; conveni que regularà la presència i activitat dels agents i voluntaris de la Pastoral Hospitalària en aquest centre.

 

D’aquesta manera, es vol promoure un apropament del CEC a les esglésies i una major relació entre les comunitats de casa nostra.

 

CEC – 06/07/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats