DINAR INTERCULTURAL DEL CEIC

 

El Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) està organitzant una nova trobada per als pastors i líders de les esglésies ètniques de Catalunya, al qual també estan convidats els representants de les esglésies autòctones.

 

En aquesta ocasió, el CEIC convida el proper 7 de juliol a les 12 hores a un dinar típicament argentí: un ‘asado criollo’ que serà servit a l’Església Menonita de Barcelona (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 26 – Barcelona). 

 

L’objectiu de la trobada és gaudir d’un bon temps de germanor, consolidar els lligams entre els responsables de les diverses comunitats ètniques presents a Catalunya i fomentar-ne la relació amb els responsables del CEC i de les esglésies autòctones catalanes.

 

Més informació, 93.424.10.20 o ceic@consellevangelic.cat

 

CEC – 06/07/07

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats