TROBADES AMB ELS PASTORS A CATALUNYA

 

Continuen els contactes entre el CEC i els pastors i líders de les esglésies catalanes. En les darreres setmanes, el Secretari General del CEC, Guillem Correa, ha estat convidat a participar en la trobada del pastors de la Unió d’Esglésies Baptistes de Catalunya (UEBC).

 

En la reunió, el 18 de juny, es va presentar el projecte ‘Què + pot fer el CEC per la teva església?’ que resum el desig del Consell de donar resposta a les necessitats de les esglésies catalanes i vincular-se d’una manera més directa als seus projectes i inquietuds.

 

La sessió va afavorir un temps de diàleg amb els pastors que servirà per a establir les bases de les futures accions del CEC i de les activitats a projectar.

 

Dies abans, el 8 de juny, representants de la COMEC (Confraternitat de Ministres de l’Evangeli de Catalunya) van visitar les oficines del CEC i es van reunir amb el seu Secretari General.

 

Emmanuel Ferradura i Luis Garcia, President i Vicepresident de la COMEC respectivament, van expressar el seu interès d’enfortir les relacions entre les dues entitats i cercar vies de col·laboració.

 

 CEC – 22/06/07

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats